SPONSORS
Lidmaatschap bedraagt voor werkende leden (blokart eigenaars) 30 euro per jaar per piloot of 50 euro per jaar voor het gezin (op zelfde domicilie adres).


Actieve leden zijn leden die ook wedstrijden rijden (blokart en/of mini-yacht) en een zeilnummer hebben/wensen. Zij betalen een toeslag van €10,00 per piloot.


Jeugdige leden (tot en met geboortejaar 1998) betalen een lidmaatschap van €20,00 indien ze niet als gezin aangesloten zijn.


Bezit je geen blokart, maar wil je toch de club steunen en op de hoogte gehouden worden van de activiteiten en blokart in het algemeen, dan kan je steunend lid worden voor €20,00.


Als lid hebt u oa volgende voordelen :


U bent verzekerd voor BA tov derden


Leden kunnen gratis of aan verminderde prijs deelnemen aan work shops, activiteiten en wedstrijden georganiseerd door de BBC. De leden worden van onze activiteiten op de hoogte gebracht via persoonlijke email en/of nieuwsbrief.


U kan via de club uw elementair brevet halen en eventueel zeilnummer aanvragen.


U bent welkom in de VVW Outside Beach Club van Oostende en kan genieten van verminderd tarief aan de bar, gebruik van hun douches en sanitair, mogelijkheid om uw Blokart af te spuiten ...


U krijgt korting op aankoop Blokart spare parts en geniet extra voordelen het hele jaar door

...


Lidmaatschap is te betalen op de rekening van de BBC 068-8917564-90 graag met vermelding van uw naam. (IBAN : BE34068891756490 ; BIC : GKCCBEBB)


Gelieve ook onderstaand formulier in te vullen.


type lidmaatschap  
voornaam  
(*)
familienaam  
(*)
straat, huisnummer  
(*)
postnummer, stad  
(*)
telefoonnummer  
Email :  
(*)
geslacht  
geboortedatum  
(*)
nationaliteit  
beroep  

naam, voornaam, geboortedatum van gezinsleden indien u gekozen hebt voor gezinslidmaatschap (zelfde domicilieadres)

voornaam, naam, geboortedatum  

uw blokart informatie

chassisnummer*  
hoofdplaats gebruik  
type gebruik  
registratie EBA**

* terug te vinden op de achterbuis van het chassis of op de steun van de rugleuning.

** uw naam wordt automatisch vermeld op de website van de Europese Blokart Associatie. Daar is geen enkele verplichting of kosten aan verbonden.


De BBC respecteert de privacy van alle leden en gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om u zo goed mogelijk te informeren en te helpen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. De BBC zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.